Bemutatkozás :

Szeretettel üdvözöllek, Edit vagyok. 1959-ben születtem a misztikus Halak jegyében Medialitással, tisztánlátással 2005 óta foglalkozom, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Gondolom leginkább az érdekel mikor, és hogyan vettem észre magamban a témához kapcsolódó különleges képességeket?

Mondhatnám, hogy mindezt az anyatejjel szívtam magamba. Anyai ágon az egész családom tele volt jósokkal, tisztánlátókkal, javasasszonyokkal. Nem csoda, hogy már kisgyermekkoromban angyalokkal játszottam, és az óvodában megjósoltam az óvónéninek, hogy ikrei lesznek, holott akkor még azt sem tudta, hogy gyermeket vár. Èrdekes történet...?

Pedig ez csak egy kitaláció...

Nem volt a családomban egyetlen tisztánlátó, egyetlen jós és egyetlen javasasszony sem. Akkor hogyan is kezdődött valójában?

Engem soha nem érdekelt a spiritualitás, az ezotérika, és a misztikus világ sem. Valahogy ezek nem léteztek számomra úgy körülbelül 30 éves koromig. Egy varázsütésre változott meg bennem minden, amikor egy barátnőm elráncigált (némi cselszövéssel ugyan) szülővárosom, Szeged akkor leghíresebb jósnőjéhez. Az első pár perc után, amit nála töltöttem, leesett az állam. Olyan pontossággal részletezte addigi életemet, a gyermekkoromat, a családomat, mintha ő élte volna át mindazt, amit én. Az idő múlásával pedig még legvadabb jóslatai is beteljesedtek, amiket akkor még álmomban sem tudtam volna elképzelni. Hát... engem meggyőzött! Ez volt az első lépés a spiritualitás, a misztikumok, a medialitás, vagyis a titkok útján.

És itt most egy nagyot ugorva, szeretnék mesélni Neked a medialitásról, a tisztánlátásról. Tisztánlátó...? Én nem szívesen használom ezt a szót, mert téves elképzeléseket és olykor félelmet ébreszt az emberekben.

Különleges képesség lenne? Talán igen. Bár csíráiban születésünkkor ez a képesség még mindannyiunkban megvan. De hogyan létezik, hogyan lehetséges mindez? Úgy, hogy mindannyian egyek vagyunk. Egyek mindennel és mindenkivel, egy láthatatlan, a földet körülvevő energiamezőn keresztül. Ez az úgynevezett morfogenetikus mező. Ennek létézését egy angol biológus, Rupert Sheldrake professzor fedezte fel és bizonyította be. Sheldrake és más tudósok állítása szerint is az univerzum egy szétválaszthatatlan egész, egy egymással összefüggő, egymással kölcsönhatásban lévő, egymással összefonódó energiák hatalmas szövedéke.

Ha bővebben is érdekel a téma, blogomban hamarosan bővebben is olvashatsz erről.

Visszatérve saját történetemhez... A szegedi jósnőnél tett látogatás után még hosszú évek kemény munkája vezetett el ahhoz a képességhez, amellyel ma már az emberek segítségére tudok lenni abban, hogy emberi kapcsolataik harmonikusabbak és boldogabbak legyenek.

Várom hívásod!   Edit