Ùj szenzációs tudományos felfedezések !

2017.12.07

Irta:  Dieter Broers

Tudósok bebizonyították :

Saját érzéseink befolyásolják és átalakítják fizikai világunkat !

A témában három különböző kutató csoport is végzett kutatásokat, melyek egyenként is igazán különlegesnek bizonyult. Amikor azonban a tudósok ezeket a kutatási eredményeket összehasonlították, valami lélegzetelállító dolgot fedeztek fel:

Az emberi érzelem szó szerint alakítja és formálja a körülöttünk lévő világot. Nem csak a körülöttünk lévő világ érzékelését, hanem magát a valóságot.

Az első kísérletben az emberi DNS-t izolálták egy lezárt tartályban, majd a kísérleti személytől elkülönítve, egy másik helységben figyelték meg helyezték el.
Ezt követően a tudósok a donort különböző érzelmi reakcióknak tették ki és felfedezték, hogy ez hihetetlen módon hatással volt a donor másik helységben elhelyezett DNS-ére.
Negatív érzelmek jelenlétében a DNS összehúzódott, a pozitív érzelmek jelenlétében a DNS tekercsei ellazultak.

A tudósok így erre a következtetésre jutottak:

"Az emberi érzelem olyan hatásokat eredményez, amelyek felülbírálják a fizika
hagyományos törvényeit".

A második kísérlet hasonló volt, de nem kapcsolódott az első kísérlethez. Ebben a kutatók egy másik csoportja leukocitákat (fehérvérsejteket) különített el a
donoroktól és elhelyezte őket kamrákba úgy, hogy hitelesen mérhetőek legyenek a bennük végbemenő elektromos változások.
Ebben a kísérletben a donort helyezték el egy szobában, és "érzelmi stimulációnak" tették ki olyan videoklipeken keresztül, amelyek különböző érzéseket keltettek
benne.
A DNS-t egy másik helységben helyezték el, majd a donort és a mintákat műszerekkel figyelték. Amikor a donor érzelmi magasságokat vagy mélypontokat élt át (a műszerek egyértelmű mérései szerint), vele egy időben a másik helységben
elhelyezett DNS-e
ugyan abban az időben, ugyan azokat az értékeket mutatta!

Nem volt késleltetési idő, nem volt átviteli idő.

A DNS műszerekkel mért reakcióinak csúcspontjai és mélypontjai pontosan megegyeznek a donor legmagasabb és legalacsonyabb értékeivel.

A tudósok azt akarták látni, milyen távolra képesek fizikailag elválasztani a
donort a DNS-től úgy, hogy a távolság ellenére mégis elérik ugyan ezt a hatást.
Felfüggesztették a kísérleteket, majd elválasztották a DNS-t és a donort egymástól 50 mérföldre (80,47 km), mégis még mindig ugyanazokat az eredményeket
kapták. Itt sem volt késleltetési idő, sem átviteli idő!
A DNS és a donor reakciói a távolság ellenére még mindig azonos időben léptek fel.

A tudósok tapasztalata szerint az adományozó és az ő DNS-e korlátok nélkül, időben és térben egymással kommunikálhat.

A harmadik kísérlet még megdöbbentőbb eredményt hozott:

A tudósok a DNS hatását figyelték a fizikai világunkra. A körülöttünk lévő világot alkotó fotonokat vákuumban figyelték meg úgy, hogy azok helyét és mozgását teljesen a véletlenre bízták. Miután az emberi DNS-t ebbe a vákuumba helyezték, meglepő módon a fotonok többé nem véletlenszerűen viselkedtek, hanem pontosan követték a DNS geometriáját.

A vizsgálatban részt vevő tudósok a fotonok viselkedését értékelve kijelentették :  az eredmények "meglepőek és ellentétesek azzal, mint amit elvártunk volna".

Hozzátették még: "Kénytelenek vagyunk elfogadni egy teljesen új, számunkra eddig ismeretlen formájú energia esetleges létezését."

Arra a következtetésre jutottak, hogy az emberi DNS befolyásolja a fotonok viselkedését, melyek a bennünket körülvevő világot alkotják.

A további kutatási eredmények, valamint az eddigi három tudományos kísérlet eredményeinek összevetése teljesen ámulatba ejtette őket.

Arra az elképesztő felismerésre jutottak, hogy ha az érzéseink befolyásolják a DNS-ünket, és a DNS-ünk befolyásolja a körülöttünk lévő világot, akkor következésképpen megállapítható, hogy a  fizikai világot magunk körül, saját érzéseink alakítják !

 

Forrás: https://www.dieter-broers.de/menschliche-emotion-formt-die-physikalischerealitaet/                                            

Forditotta: Edith P.