Mediális elemzés

   és amit erről tudnod kell...

Mi a mediális elemzés lényege?

A MEDIÁLIS ELEMZÉS elkészítéséhez nincs szükség a személyes jelenlétedre, a tanácsadás telefonon zajlik. Így az anonimitás fátyla mögött biztonságban érezve magad, bátran megoszthatod velem gondjaidat.

Mi az amire szükség van?

A keresztnevedre, a születési adataidra és a hangod rezgésére. Ezek alapján tudok kapcsolatba lépni Veled. Alfa állapotban, lelki ráhangolódás után, már érzem az energiáidat, az érzéseidet, belülről látom, mi az ami a lelkedet nyomja.

Elkészítek rólad egy részletes elemzést, melynek alapján tanácsot tudok Neked adni, hogyan élhetsz harmóniában, összhangban Önmagaddal és a környezeteddel.

De kérésedre BÁRKIRŐL elkészítem a MEDIÁLIS ELEMZÉST, aki a környezetedben Veled szorosabb kapcsolatban áll, hogy tisztábban láss az emberi kapcsolataid tekintetében, és képessé válhass tudatosan  kezelni a felmerülő problémákat.

Az első tanácsadás során elmondom, milyen képeket látok, milyen érzéseket és
milyen blokkokat érzek veled kapcsolatban. Mindezt előzetes információk nélkül, még mielőtt a benned megfogalmazódott kérdéseket megosztanád velem.

Ha magadra ismersz ebben az elemzésben, akkor szívesen állok rendelkezésedre, hogy problémáid megoldásában a segítségedre legyek. Így ha nem is hiszel a spiritualitásban, az ezoterikus hagyományokban, meggyőződhetsz képességeimről és bizalomban folytathatjuk a beszélgetést.

Nem használok eszközöket, látóként képekkel, megérzésekkel dolgozom. Ennek ellenére, ha számodra fontos, külön kérésre szívesen megnézem a Tarot  kártya válaszait is bizonyos kérdéseidre. Ebben az esetben viszont kevesebb információt fogsz kapni, mint a mediális tanácsadás során, hiszen több időt igényel a kártyák keverése, kirakása, a szimbólumok értelmezése.
Természetesen nehezebb esetekben - akár kontrollként - a mediális tanácsadással
párhuzamosan (kizárólag a tisztánlátó tanácsadás utólagos kiegészítéseként), megtudhatod a Tarot kártya válaszait is a téged foglalkoztató kérdéseidre.

Köszönöm a figyelmed!
Örülök hogy segíthetek, hogy problémáidra könnyebben megtaláld a megoldást.

Várom hívásodat!


Bizonytalan vagy? Látogass el vendégkönyvembe!