TANÁCSADÁS

Hogy tisztábban láss!

Szeretettel köszöntelek!

Kíváncsivá tett, hogy mit is takarhat a Mediális Tanácsadás vagy a Léleklátó megnevezés?

Hogyan tud valaki ilyen képességekkel a segitségedre lenni?

Életünk tele van problémákkal, és létünk körforgásában hol fent hol lent halad velünk a sors kereke.

Az egyik legfontosabb terület, ahol az élet kihívásaival gyakran meg kell küzdenünk, vagy talán éppen a legfontosabb, az emberi kapcsolatok tere. Hiszen ezek átszövik életünk minden egyes területét, és otthagyják pozitív vagy negatív lenyomatukat életünk adott területén. Amit aztán akár egy életen át is cipelhetünk magunkkal, anélkül, hogy tudatosan ezeket érzékelnénk, pedig a tudatalattinkba bevésődott programokként sorsdöntően befolyásolják életünket.

Tanácsra van szükséged? 

Semmi nem úgy működik, ahogyan kellene? 

Ha  problémáid egyre nyomasztóbbak és egyedül nem tudsz velük megbirkózni, ha  odáig jutottál, hogy nem látod át, kiben bízhatsz, kitől mire számíthatsz, akkor nálam jó helyen jársz!

Jóslással ugyan nem foglalkozom, de akkor hogyan tudok mégis a segítségedre lenni?

Mediális képességem segítségével egy MEDIÁLIS ELEMZÉS során látom és érzem azokat a terheket, blokkokat és negatív energetikai programokat, melyek életedre negatív hatással vannak.

Segítséget nyújtok ezek felismerésében és feloldásában.

A MEDIÁLIS ELEMZÉS során a másokról kapott információk segítséget nyújtanak abban, hogy jobban átlásd partnerkapcsolatodat ill. emberi kapcsolataidat, megértsd és felismerd az esetleges kudarcokat és azok gyökereit, hogy hogyan tudod kapcsolataidat sikeresebbé és boldogabbá tenni. 

Amit feltétlen tudnod kell

A tanácsadáshoz és a MEDIÁLIS ELEMZÉS elkészítéséhez nincs szükség a személyes jelenlétedre. Így az anonimitás fátyla mögött biztonságban érezve magad, bátran megoszthatod velem gondjaidat.

Mi az amire szükség van?

A keresztnevedre, a születési adataidra és a hangod rezgésére.

Ezek alapján tudok a MEDIÁLIS ELEMZÉS során kapcsolatba lépni energia testeddel, ami születésed óta tárolja a Téged ért csalódások, megrázkódtatások és fontosabb események energetikai lenyomatait.

Lelki ráhangolódás után, alfa állapotban, már érzem az energiáidat, látom, hogy hol vannak azok a blokkok, melyek folyton akadályokat gördítenek eléd, és hogy mi az, ami jelenlegi problémáid kialakulásához vezetett.

Mindezek alapján útmutatást és segítséget kapsz, hogyan tudod ezeket feloldani, hogy összhangban és harmóniában élhess Önmagaddal és környezeteddel.

Hogy tisztábban láss emberi kapcsolataid tekintetében is, kérésedre a MEDIÁLIS ELEMZÉST elkészitem BÁRKIRŐL, aki Veled szorosabb kapcsolatban áll.

A MEDIÁLIS ELEMZÉS elkészítése természetesen minden előzetes kérdés és információ nélkül történik, még mielőtt a benned megfogalmazódott kérdéseket megosztanád velem.

FELKELTETTEM AZ ÉRDEKLŐDÉSED?

Foglalj MOST időpontot!

70 / 581 62 62
Spórold meg a telefonköltséget, hívj VIBER / WhatsApp segítségével!