MEDIÁLIS TANÁCSADÁS

PÁRKAPCSOLAT

"Vajon mit érez irántam?" 

"Mivel jobb az a másik, mint én?"

"Mindent megteszek, de semmibe vesz!"

CSALÁDI PROBLÉMÁK

"Ennek a gyereknek mondhatok bármit!"

"Megint az van, amit anyád akar!"

"Elegem van, hogy mindig megmondják, mit tegyek!"

MUNKAHELYI PROBLÉMÁK

"Rettegek a főnökömtől!"

"Nekem kellett volna kapnom azt a megbízást!"

"Már megint irigykednek rám a kollégák!"

Voltál már ilyen helyzetekben? Magadra ismertél egy kicsit?

Ha be tudnád fejezni a megkezdett mondatokat és szeretnél mielöbb kilépni ezekből a fojtogató szituációkból, fordulj hozzám bizalommal !

                                        ÖNISMERETI PROBLÉMÁK

Hogyan befolyásolják saját hibáink sorsunkat és életünket?

Olykor-olykor vitatkozunk és veszekszünk, és ez még rendben is volna, de...

Értelmetlenül egymás fejéhez vágunk dolgokat, vádaskodunk, támadunk, mert úgy érezzük, meg kell védenünk saját önbecsülésünket.

Egy dologra koncentrálunk, győzni minden áron!

Amikor az indulataink eluralkodnak rajtunk, sokszor már nem az a cél, hogy közösen megoldjunk egy problémát, hanem az, hogy legyőzzük a másikat, és ehhez minden eszközt bevetünk, ha kell. Közben észre sem vesszük, hogy olyan végzetes hibákat követünk el, melyeket később nagyon nehezen tudunk már helyrehozni, kijavítani. 

Ne egyből a másikat hibáztassuk! Vegyük észre saját hibáinkat és kitartóan dolgozzunk kijavításukon, még mielőtt kapcsolatainkat teljesen szétzilálnánk.

A MEDIÁLIS ELEMZÉS során ehhez is fontos információkat és segítséget kaphatsz.

MEDIÁLIS TANÁCSADÁS

Életünk tele van problémákkal. Az egyik legfontosabb terület, ahol az élet kihívásaival gyakran meg kell küzdenünk, a párkapcsolat ill. alapvetően az emberi kapcsolatok témája. Hiszen ezek átszövik életünk minden egyes területét és otthagyják pozitív vagy éppen negatív lenyomataikat. Ezeket aztán akár egy életen át is cipelhetjük magunkkal anélkül, hogy tudatosan érzékelnénk, pedig a tudatalattinkba bevésődött programokként sorsdöntően befolyásolják életünket. Gyakran ezek a programok a felelősek azért, ha partnerkapcsolatunk, emberi kapcsolataink rendszeresen csődöt mondanak.

Tanácsra van szükséged? 

Ha problémáid egyre nyomasztóbbak, és egyedül már nem tudsz velük megbirkózni; ha már odáig jutottál hogy nem látod, át kiben bízhatsz, kitől mire számiíhatsz, akkor nálam jó helyen jársz!

Jóslással ugyan nem foglalkozom, de akkor hogyan tudok mégis a segítségedre lenni?

Mediális képességem segítségével egy ún. MEDIÁLIS ELEMZÉS során látom és érzem azokat a terheket, blokkokat és negatív energetikai programokat, melyek életedre negatív hatással vannak, és segítséget nyújtok ezek felismerésében és feloldásában.

A MEDIÁLIS ELEMZÉS során a másokról kapott információk segitséget nyújtanak Neked abban, hogy partner kapcsolatodat ill. emberi kapcsolataidat jobban átlásd, az esetleges kudarcokat és azok okait felismerd és ezáltal magad is jobban átláthatod, hogyan tudod kapcsolataidat sikeresebbé és boldogabbá tenni.


Amit feltétlen tudnod kell

A tanácsadáshoz és a MEDIÁLIS ELEMZÉS elkészítéséhez nincs szükség a személyes jelenlétedre. Így az anonimitás fátyla mögött biztonságban érezve magad, bátran megoszthatod velem gondjaid.

 

Amire feltétlenül szükség van

A kereszt nevedre, a születési adataidra és a hangod rezgésére. Ezek alapján tudok a MEDIÁLIS ELEMZÉS során kapcsolatba lépni energia testeddel, ami születésed óta tárolja a Téged ért fontosabb események, csalódások és megrázkódtatások energetikai lenyomatait.

Alfa állapotban, lelki ráhangolódás után, érzem az energiáidat, látom hogy hol vannak azok a blokkok, melyek folyton akadályokat gördítenek eléd, és hogy mi az, ami jelenlegi problémáid kialakulásához vezetett.

Mindezek alapján útmutatást és segítséget kapsz, hogy hogyan tudod ezeket feloldani, hogy összhangban és harmóniában élhess partnereddel, környezeteddel, és mindenek előtt Önmagaddal.


A MEDIÁLIS ELEMZÉS elkészítése minden előzetes kérdés és információ nélkül történik, még mielőtt a benned megfogalmazódott kérdéseket megosztanád velem.